Deschiderea afacerii

Pentru a începe să lucrați cu noi, nu este necesar să plătiți suplimentar pentru introducerea soldurilor, plata pentru rechizite și alte cheltuieli. Toate sunt deja incluse în plata lunară.

Afla mai mult

Contabilitate

Clienții Solid Contabil au avantajul de a utiliza acest serviciu gratuit, așa că nu ezitați să vă conectați afacerea cu echipa noastră și să faceți parte din clienții noștri obișnuiți.

Afla mai mult

Adresa juridică

Serviciu util în activitățile întreprinderii, deoarece este o cerință obligatorie pentru compania dvs. Nu puteți face afaceri în Moldova fără o adresă legală. Oferim acest serviciu gratuit.

Afla mai mult

Experiența și abilitățile noastre

Vă oferim cele mai bune soluții pentru creșterea și prosperitatea afacerii dvs.

0

Clienți

0

Angajați

0

Servicii

Cine suntem

Echipa profesională de contabili cu experiență internațională.

Solid Contabil este una dintre cele mai importante firme de consultanță din lume. Lucrăm cu manageri de top pentru a-i ajuta să ia decizii mai bune, să transformăm aceste decizii în acțiuni și să asigurăm succesul durabil pe care îl doresc.

Clienți care au incredere in noi

Compania noastră a fost deservită în contabilitate solidă de mult timp. Am scăpat de probleme cu biroul fiscal și alți utilizatori de control. Comandă completă. Aranjament cu această companie

Dmitry Voloshin, director

Anterior, amenzile pentru întârzierile erau plătite regulat, contabilii nu puteau face față cantității de muncă. Acum nu există astfel de probleme. Știm că totul va fi făcut calitativ și livrat la timp. O muncă excelentă, mulțumesc pentru profesionalism și eficiență!

Ion Plamadeala, director