Servicii

Deschiderea afacerii

Drumul de la începutul construirii afacerii în Republica Moldova, în cele mai multe cazuri, este dificil și supărător. Sistemul nostru este foarte birocratic, prin urmare, procesul de deschidere a unei companii nu este unul dintre cele mai plăcute și ușoare. Prin urmare, ne-am gândit că putem face față cu cea mai dificilă parte a acestui proces. Emigrare.md vă va sfătui în cele mai mici detalii despre cum să obțineți permise și certificate pentru deschiderea afacerii.

Experții noștri vor fi alături de tine pe toată perioada pregătirii documentelor necesare, te vor însoți în instituțiile statului pentru a obține certificatele necesare și te vor ajuta să deschizi un cont bancar.

Dacă nu aveți o idee de afaceri clar definită, angajații noștri vă vor putea oferi sfaturi în această direcție și cum să vă dezvoltați afacerea în Moldova, vă vor spune care sunt diferențele legislative cu alte țări și vă vor indica nuanțele care trebuie luate în considerare în procesul de demarare a unei afaceri. Împreună cu specialiștii noștri, puteți schița un scurt plan de afaceri, după care puteți implementa inițiativa.


Obține o consultație gratis